Certificering en kwaliteit

Mikrocentrum, al sinds 1968 kwaliteit waarop u kunt vertrouwen…

Cedeo BedrijfsOpenCedeo BedrijfsMaatwerkTUV ISO9001NRTO

 

Kwaliteit

Gecertificeerde kwaliteit van Mikrocentrum

Om de kwaliteit van onze diensten te garanderen maken we gebruik van verschillende kwaliteitsmetingen. Uit de ISO 9001-certificering blijkt dat we onze processen beheersen. Uit de Cedeo-erkenning blijkt onze prestatie op het gebied van klanttevredenheid.

 

ISO 9001

We zijn volledig ISO-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat alle kwaliteitsprocessen uitstekend onder controle zijn, zodat we een constante kwaliteit kunnen garanderen. U kunt dus verwachten dat Mikrocentrum waar maakt wat er beloofd wordt.

 

Cedeo erkend

Voor de zesde achtereenvolgende keer heeft Mikrocentrum de Cedeo-erkenning ontvangen. Deze erkenning geldt zowel voor de bedrijfsinterne als de open opleidingen en is verstrekt voor de komende 2 jaar.
Deze Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat minimaal 80% van de opdrachtgevers tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut.

Mikrocentrum scoort tijdens het onderzoek van 2016 wederom hoog.

Voor de cursussen in het open inschrijvingentraject scoren we 94%. Voor de bedrijfsinterne cursussen ligt dit percentage op 91%.

Meer informatie over Cedeo?

 

Lid van de NRTO

Mikrocentrum is lid van de NRTO. NRTO leden staan voor kwaliteit. De commissie van Kwaliteitshandhaving bewaakt de kwaliteit en controleert of nieuwe leden aan de NRTO voorwaarden voldoen. Alle leden hebben de NRTO gedragscode ondertekend.